Comunicate de presă

Acţiuni în sprijinul persoanelor suferinde

Având în vedere vremea caniculară din ultimele zile poliţiştii locali au acţionat în sprijinul persoanelor, care în timp ce se deplasau pe străzile oraşului, au avut de suferit din cauza temperaturilor ridicate.
Astfel, la data de 25 iunie 2013, în jurul orelor 09:00, un poliţist local care se afla în timpul liber s-a sesizat cu privire la un bărbat căzut pe trotuarul aferent şoselei Bucium, nr.1. Lucrătorul instituţiei noastre a solicitat Serviciul de Ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar faţa locului s-au deplasat operativ şi poliţiştii locali care executau serviciul de siguranţă publică şi în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că persoana se numeşte D.G., de 45 ani, domiciliată în municipiul Iaşi.
De asemenea, în jurul orelor 09:30, poliţiştii locali au solicitat o ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale unei persoane de 52ani, domiciliată în municipiul Iaşi, care în timp ce se afla pe bulevardul Ştefan cel Mare, din cauza faptului că se simţea rău s-a întins pe o bancă.
În plus, la data menţionată, începând cu orele, cu 21:00, datorită condiţiilor meteo nefavorabile, poliţiştii locali împreună cu alte structuri abilitate au acţionat în zona bulevardului Copou şi strada Sărărie pentru închiderea şi degajarea unor străzi, precum şi fluidizarea traficului rutier.

Informatii de interes

COMUNICAT

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru asigurarea unui comerț civilizat și respectarea normelor de curățenie

PC DATA PC DATA

Peste 200 de sancţiuni contravenţionale aplicate în perioada 31.07 – 02.08.2015

PC DATA PC DATA
Sari la conținut