Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă acţiunile de eliberare a locurilor de parcare

În ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au intensificat activităţile pe linia identificării şi ridicării autoturismelor abandonate precum şi a celor expuse spre vânzare pe străzile din municipiul Iaşi.
Cu această ocazie, poliţiştii locali au identificate 23 autoturime abandonate cărora li s-au aplicat somaţii de înştiinţare pentru a fie eliberate locurile de parcare. În caz că proprietarii nu se vor conforma, în urma procedurilor legale, poliţiştii locali vor dispune măsura de a fi ridicate de pe domeniul public. S-a acţionat cu prioritate în zonele cu trafic intens cum ar fi : bulevardul Primăverii, str. Libertăţii, bulevardul Nicolae Iorga, str. Gării, str. Străpungere Silvestru şi şoseaua Arcu.
În acelaşi context, în perioada de referinţă, potrivit. H.C.L.M. Iaşi nr.365/2006, poliţiştii locali au dispus şi ridicarea a 6 autovehicule expuse spre vânzare pe domeniul public în zona şoseaua Nicolina. Precizăm faptul că persoanele care doresc să-şi înstrăineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul târgurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private.

Informatii de interes

Scrisoare de intenție

PC DATA PC DATA

Activităţi multiple desfăşurate de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA

Acţiuni de prevenire şi informare în unităţile şcolare

PC DATA PC DATA
Sari la conținut