Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă acţiunile de eliberare a locurilor de parcare

În ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au intensificat activităţile pe linia identificării şi ridicării autoturismelor abandonate precum şi a celor expuse spre vânzare pe străzile din municipiul Iaşi.
Cu această ocazie, poliţiştii locali au identificate 23 autoturime abandonate cărora li s-au aplicat somaţii de înştiinţare pentru a fie eliberate locurile de parcare. În caz că proprietarii nu se vor conforma, în urma procedurilor legale, poliţiştii locali vor dispune măsura de a fi ridicate de pe domeniul public. S-a acţionat cu prioritate în zonele cu trafic intens cum ar fi : bulevardul Primăverii, str. Libertăţii, bulevardul Nicolae Iorga, str. Gării, str. Străpungere Silvestru şi şoseaua Arcu.
În acelaşi context, în perioada de referinţă, potrivit. H.C.L.M. Iaşi nr.365/2006, poliţiştii locali au dispus şi ridicarea a 6 autovehicule expuse spre vânzare pe domeniul public în zona şoseaua Nicolina. Precizăm faptul că persoanele care doresc să-şi înstrăineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul târgurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private.

Informatii de interes

Peste 50 de polițiști locali mobilizați la stadionul Emil Alexandrescu

PC DATA PC DATA

Minori depistaţi în timp ce vagabondau pe străzile din municipiul Iaşi

PC DATA PC DATA

Polițisti locali, premiați și felicitați pentru profesionalism și curaj

PC DATA PC DATA
Sari la conținut