Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă acţiunile preventive

În scopul asigurării unui climat de siguranţă publică pe străzile din municipiul Iaşi, în perioada 26-29 octombrie 2012, poliţişti locali au continuat acţiunile pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă normele de convieţuire socială.
Astfel, în perioada de referinţă, în urma acţiunilor de prevenţie, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea a peste 450 de persoane, dintre care  148 au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de peste 19.700 lei. Măsurile menţionate s-au impus şi ca umare a activităţilor specifice desfăşurate pe timp de noapte  în zona barurilor şi cluburile din zona central, unde 30 de tineri care provocau scandal ori tulburaru liniştea publică au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 şi 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, republicată.  De asemenea, în atenţia polţiştilor locali au fost şi persoanele care nu au respectat normele de curăţenie, mutau mobilerul stradal sau lipeau afişe publicitare în afara locurilor special amenajate, ocazie cu care  au fost aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale, conform H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi.
Având în vedere aspectele menţionate, poliţiştii locali vor continua acţiunile pe  timp de zi şi noapte în zona unităţilor de învăţământ, precum şi a societăţilor comerciale cu domeniu de activitate cafe-bar şi discotecă.

Informatii de interes

Depistați cu produse etnobotanice în parcul Teatrului Național

PC DATA PC DATA

REZULTAT CONTESTATIE SELECTIE DOSARE PROMOVARE SEF SERVICIU

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din data de 03.07.2020

PC DATA PC DATA
Sari la conținut