Comunicate de presă

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Având în vedere faptul că în ultima perioadă s-a înregistrat o creştere a numărului de accidente rutiere în care au fost implicaţi pietoni, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei, au intensificat acţiunile în zonele intens circulate, precum şi cele în care au avut loc evenimente rutiere.

  În acest sens, în ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţie au acţionat în zona Piaţa Unirii, str. Anastasie Panu, bulevardul Socola şi zona Gării,  ocazie cu care 14 pietoni au fost sancţionaţi contravenţional, deoarece au traversat drumurile publice prin alte locuri decât cele permise sau nu au respectat semnalul de culoare roşie a semaforului. Menţionăm faptul că pietonii care se expun pericolelor de a circula prin locuri nepermise riscă să fie sancţionaţi cu două puncte de amendă, în valoare de 140 lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.

În perioada următoare poliţiştii locali vor continua acţiunile desfăşurate pe această linie pentru a preveni accidentele rutiere cauzate de către persoanele care nu respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Informatii de interes

Suspect de pedofilie reținut de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Acţiuni preventive în cartiere

PC DATA PC DATA

Activităţi multiple desfăşurate de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut