Comunicate de presă

Acţiuni pentru asigurarea unui climat de linişte publică


La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii locali au acţionat în cartierele din municipiulul Iaşi în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică şi respectarea normelor de convieţuire socială.
Cu această ocazie, în perioada 09-11 august 2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate, lucrătorii instituţiei noastre Cu această ocazie, poliţiştii locali au procedat la legitimarea a 514 persoane şi aplicat 157 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 26.590 lei.
În acest sens, poliţiştii locali au avut în atenţie aleile dintre blocuri, parcurilor de joacă, zonele de agrement, precum şi locaţiile unde cetăţenii au semnalat nerespectarea normelor de convieţuire socială pe timp de zi şi noapte
Astfel, în perioada de referinţă au fost aplicate 60 de amenzi cu valori cuprinse între 100 şi 1.500 lei, conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
În atenţia poliţiştilor locali a fost şi respectarea prevederilor H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi, ocazie cu care 32 de persoane au fost sancţionate contravenţional.

Informatii de interes

Buletin informativ din data de 15.07.2020

PC DATA PC DATA

Atenție unde aruncați deșeurile provenite din demolări!

PC DATA PC DATA

Peste 50 de polițiști locali mobilizați la stadionul Emil Alexandrescu

PC DATA PC DATA
Sari la conținut