Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă acţiunile pentru prevenirea comerţului ilicit cu ţigarete

În vederea combaterii comerţului ilicit cu ţigări provenite din Republica Moldova, poliţiştii locali au continuat acţiunile pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care agasează trecătorii oferindu-le spre vânzare ţigarete de contrabandă în zona pieţelor agroalimentare.
Cu această ocazie, la data de 23 august 2013, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona pieţei agroalimentare Nicolina au dispus ridicarea în vederea confiscării a 2.340 de ţigarete de diferte mărci, provenite din Republica Moldova. De asemenea, 3 persoane care comercializau astfel de produse au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 1.000 şi 1.500 lei, conform Legii nr. 12/1990, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
Poliţiştii locali vor organiza şi în perioada următoare astfel de acţiuni, în urma cărora ţigaretele provenite din Republica Moldova vor fi ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză vor fi sancţionate contravenţional conform actului normativ menţionat.

Informatii de interes

COMUNICAT

PC DATA PC DATA

Mobilierul stradal în atenția polițiștilor locali

PC DATA PC DATA

Consumatori de produse suspecte a fi droguri, depistaţi de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut