Comunicate de presă Video

Concursul judeţean ,,Micul pieton’’ la ediţia a XVIII-a


Astăzi, începând cu orele 09:30, la Palatul Copiilor s-a desfăşurat faza finală a concursului judeţean Micul Pieton, la care Poliţia Locală este coorganizator alături de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi Grădiniţa nr. 13, cu Program Prelungit.
În cadrul acestei competiţii peste 400 de copii, prin programe artistice şi-au etalat cunoştinţele dobândite pe parcursul anului şcolar cu privire la semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere. Acest proiect la care s-au implicat aproximativ 80 de cadre didactice şi poliţiştii locali a avut ca scop familiarizarea micilor pietoni cu regulile rutiere ce trebuie respectate când se deplasează spre grădiniţă sau alte locaţii. Având în vedere faptul că pe timpul competiţiei, micuţii au demonstrat că au dobândit cunoştinţele necesare pentru a fi buni pietoni, poliţiştii locali au oferit diplome tuturor participanţilor.
De asemenea, în urma protocoalelor de colaborare încheiate între instituţia noastră şi peste 40 de unităţi de învăţământ, poliţiştii locali continuă activităţile educativ-preventive pe teme de prevenire a faptelor antisociale, cunoaşterea şi respectarea legilor, conduita elevilor în mediul şcolar şi social, precum şi siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

Informatii de interes

Persoană agresivă sancționată de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Anchetă socială în urma sesizării înaintate de către Poliția Locală Iași către Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului

PC DATA PC DATA

17 mai 2023 – Buletin informativ

Conducere
Sari la conținut