Comunicate de presă

Consumatori de produse etnobotanice depistaţi de către poliţiştii locali

La data de 04 iunie 2013, în jurul orelor 02:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Tudor Vladimirescu, s-au sesizat cu privire la faptul că un grup de tineri consumau băuturi alcoolice şi la vederea lucrătorilor instituţiei noastre una dintre persoane a aruncat un obiect.
Poliţiştii locali au procedat la legitimarea tinerilor, ocazie cu care a reieşit faptul că au vârstele cuprinse între 23 şi 31 ani şi sunt domiciliaţi în municipiul Iaşi. În urma verificărilor efectuate pentru identificarea obiectului aruncat, lângă numitul A.B. de 24 ani, a fost găsit un pliculeţ din plastic ce conţinea un produs vegetal de culoare oliv sub forma unor muguri şi frunză tocată şi un pachet de foiţe OCB folosit pentru fabricarea ţigaretelor.
Menţionăm faptul că produsul vegetal a fost ridicat şi predat către laboratorul de analiză al drogurilor din cadrul Inspectoratului General de Poliţie – Brigada Antidrog şi Combatere a Criminalităţii pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.
De asemenea, persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 şi 500 lei, conform Legii nr. 61/1991,republicată, privind consumul de alcool în locurile publice.

Informatii de interes

Coducător auto depistat în trafic având permisul de conducere reținut

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru respectarea normelor de curățenie și a normelor de conviețuire socială

PC DATA PC DATA

Depistat cu produse etnobotanice

PC DATA PC DATA
Sari la conținut