Comunicate de presă

Infractori depistaţi în flagrant de către poliţiştii locali

La data de 12 ianuarie 2013, în jurul orelor  22:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii publice în zona centrală au fost sesizaţi de către un tânăr de 16 ani, cu privire la faptul că în timp ce se deplasa pe strada  Anastasie Panu, un bărbat i-a sustras o sumă de bani după care a părăsit zona cu ajutorul unui taximetru.

Poliţiştii locali au procedat la urmărirea autoturismului, în care se aflau două persoane şi în momentul când acesta a oprit  în faţa Tribunalului Iaşi,  un bărbat a încercat să părăsească în alergare locaţia fiind imobilizat imediat de către lucrătorii instituţiei noastre. În urma legitimării a reieşit faptul că persoanele în cauză se numesc P.C., de 32 ani, domiciliat în municipiul Iaşi şi A.B., de 22 ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Având în vedere aspectele constatate, partea vătămată împreună cu persoanele în cauză au fost predate lucrătorilor Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Iaşi pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

De asemenea, la aceiaşi dată, în jurul orelor 09:00, poliţiştii locali care executau serviciul de siguranţă publică pe raza cartierului Metalurgie, s-au sesizat cu privire la faptul că pe bulevardul Chimiei un bărbat ce avea asupra sa un bagaj voluminos încerca să părăsească zona în grabă. Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la reţinerea şi legitimarea acestuia, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte I.P., de 50 ani, domiciliat în judeţul Iaşi şi în urma controlului bagajului au fost găsite coli de tablă, despre care persoana menţionată a declarat faptul că le-a sustras de la conductele C.E.T. aferente buleverdului Chimiei. Făptuitorul a fost condus la Secţia a IV-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

 

Informatii de interes

Acțiuni pentru fluidizarea traficului pietonal

PC DATA PC DATA

Minor depistat de către polițiștii locali într-o sală de jocuri de noroc

PC DATA PC DATA

Minor fugit de acasă, depistat de către politiștii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut