Comunicate de presă

Patru minori internaţi la Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Iaşi

La data de 21 iunie 2013, în jurul orelor 01:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Nicolina, s-au sesizat cu privire la faptul că pe strada Petre Ţuţea, se afla un minor care nu îşi justifica prezenţa în locaţia şi ora menţionate.
În urma discuţiilor purtate cu acesta a reieşit faptul că se numeşte G. Z., cu vârsta de 12 ani şi este domiciliat în judeţul Iaşi. De asemenea, s-a constatat faptul că aceasta figurează ca fiind dat dispărut de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi, fiind plecat din Complexul de Servicii Sociale pentru Copii – Tg. Frumos, din data de 13 iunie 2013. Minorul a fost condus şi internat în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Iaşi.
În acelaşi context, la data de 21 iunie 2013, în jurul orelor 00: 30, poliţiştii locali au procedat la internarea în Centrul de Primire Minori în Regim de Urgenţă Iaşi, 3 minori cu vârstele cuprinse între 4 şi 9 ani. Copiii au fost identificaţi în zona Ciric, iar în urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că minorii nu ştiu unde locuiesc şi cum se numesc părinţii.
Precizăm faptul că pe timpul desfăşurării serviciului de menţinere a ordinii şi liniştii publice, poliţiştii locali vor continua identificarea minorilor lăsaţi fără supraveghere pe străzile municipiului Iaşi.

Informatii de interes

Sancţionaţi pentru distrugerea aranjamentelor florale

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a serviciilor religioase din acest week-end

PC DATA PC DATA

ANUNŢ

PC DATA PC DATA
Sari la conținut