Comunicate de presă

Salvat de la înec de către poliţiştii locali

La data de 23 iunie 2013, în jurul orelor 11:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona de agrement Ciric, au sesizat faptul că un minor care se afla într-o barcă s-a dezechilibrat şi căzut în apă.
Observând că nu ştie să înoate şi exista riscul de a se îneca poliţistul local Răileanu Stelică a intervenit prompt şi cu ajutorul colegului de patrulă Cozmiuc Florinel, copilul a fost scos din apă. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii instituţiei noastre a reieşit fatul că minorul se numeşte A.L., de 9 ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Ţinând cont de faptul că intervenţia poliţiştilor locali a fost una operativă şi eficientă la faţa locului nu a fost necesară solicitarea unei ambulanţe pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Având în vedere modul în care a acţionat conducerea instituţiei îl felicită pe domnul Răileanu Stelică pentru profesionalismul de care a dat dovadă în această situaţie.
De asemenea, în jurul orelor 17:45, poliţiştii locali au acţionat operativ acordând sprijin agenţilor de la Secţia a I-a Poliţie în vederea aplanării unui conflict ce a avut loc în incinta Ştrandului Municipal Iaşi, la care au participat mai multe persoane.

Informatii de interes

Un alt caz de consum de produse etnobotanice depistat de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Poliția Locală Iași, gazdă pentru elevi cu ocazia săptămânii “Şcoala altfel’’

PC DATA PC DATA

Verificări la imobilul Canta 60 B

PC DATA PC DATA
Sari la conținut