Comunicate de presă

Persoană depistată cu 21.300 de ţigarete asupra sa

La data de 16 august 2013, în jurul orelor 09:00, poliţiştii locali din cadrul Biroului Control Activităţi Comerciale care executau serviciul de combatere a comerţului illicit în zona Pieţei Agroalimentare Nicolina, s-au sesizat cu privire la faptul că pe strada Mitropolit Varlaam o persoană de sex feminin comercializa ţigarete provenite in Republica Moldova.
Poliţiştii locali au procedat la reţinerea persoanei şi în urma legitimării a reieşit faptul că se numeşte M.M., de 48 ani, domicilită în Republica Moldova. De asemenea, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la controlul bagajelor, ocazie cu care asupra persoanei menţionate au fost găsite 21.300 de ţigarete de diferite mărci şi o cantitate de 32 de litri de băuturi spirtoase provenite din Republica Moldova. Persoana în cauză a declarat faptul că a achiziţionat aceste produse pentru a le comercializa către diferite persoane pe raza municipiului Iaşi.
Ţinând cont de aspectele constatate, poliţiştii locali au procedat la ridicarea bunurilor în vederea confiscării şi împreună cu persoana în cauză au fost predate lucrătorilor din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Informatii de interes

Tot mai mulți cetățeni cu spirit civic

PC DATA PC DATA

Autoturism furat depistat de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA

Acţiuni pentru prevenirea circulaţiei autovehiculelor cu tracţiune animală pe străzile oraşului

PC DATA PC DATA
Sari la conținut