Comunicate de presă

Minoră dispărută de la domiciliu găsită de către poliţiştii locali

La data de 19 august 2013, în jurul orelor 17:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Podu de Fier , s-au sesizat cu privire la două minore, care în timp ce se aflau în dreptul unui imobil situat pe bulevardul C.A. Rosetti, la vederea poliţiştilor au încercat să părăsească în grabă locaţia.
Poliţiştii au procedat la reţinerea şi legitimarea persoanelor, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte M. S., de 15 ani şi M. P., de 16 ani, domiciliate în municipiul Iaşi. În plus, în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că numita M.S. figura ca dispărută de la domiciliu din data 13 iulie 2013.
Minorele au fost conduse la Poliţia Municipiului Iaşi pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.
De asemenea, pe parcursul zilei de ieri ca urmare a activităţilor specifice desfăşurate în vederea asigurării unui climat desiguranţă publică, poliţiştii locali au aplicat 72 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 6.795 lei.

Informatii de interes

Conducător auto depistat sub influența băuturilor alcoolice

PC DATA PC DATA

Acţiuni de verificare a legalităţii construcţiilor

PC DATA PC DATA

Depistați în timp ce sustrăgeau componente metalice provenite de la calea de rulare a tramvaielor

PC DATA PC DATA
Sari la conținut