Comunicate de presă

Persoane date în urmărire identificate şi reţinute de către poliţiştii locali

La data de 20 februarie, în jurul orelor 19:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Gării, s-au sesizat cu privire la faptul că în Rond Gară se afla un bărbat care avea semnalmentele unei persoane căutate de Poliţia Municipiului Iaşi.
Poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte P.C., de 52 ani, domiciliată în municipiul Iaşi, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta figurează ca fiind dată în urmărire locală pentru comiterea de furturi de componente de şi din autoturisme. Persoana menţionată a fost condusă la Secţia a V-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.
De asemenea, la data de 21 februarie 2013, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către lucrătorii instituţiei noastre în zona bulevardului Alexandru cel Bun, au procedat la reţinerea numiţilor M. D., de 15 ani şi I.P. de 17 ani, domiciliaţi în judeţul Iaşi, deoarece sunt suspecţi pentru comiterea de spargeri de autoturisme, uscătoare şi boxe. Persoanele menţionate au fost conduse la Secţia a I-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Informatii de interes

Poliția Locală Iași urează tuturor elevilor și cadrelor didactice mult succes în noul an școlar!

PC DATA PC DATA

Persoană agresivă reţinută de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA

Minor rătăcit, identificat de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut