Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă acţiunile pentru prevenirea comerţului ilicit cu ţigarete

În vederea combaterii comerţului ilicit cu ţigări provenite din Republica Moldova, poliţiştii locali au continuat acţiunile pentru identificarea persoanelor care comercializează ţigarete de contrabandă.
Cu această ocazie, la data de 23 septembrie 2013, în jurul orelor 09.00 poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Nicolae Iorga s-au sesizat cu privire la o persoană care se afla lângă Piaţa Agroalimentară Nicolina, având asupra sa mai multe bagaje voluminoase.
În acest sens, poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte M.V. , de 52 ani, domiciliată în judeţul Iaşi, iar în urma contolului bagajelor asupra sa au fost găsite 6.800 de ţigarete, de diferite mărci, de provenienţă Republica Moldova.
Având în vedere aspectele constatate, persoana în cauză a fost condusă la Secţia a V-a Poliţie, ocazie cu care pe numele ei au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul comiterii infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, desfacere şi vânzare de bunuri sau mărfuri, care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia, conform Legii nr. 86/2006, rep. privind Codul Vamal al României.

Informatii de interes

COMUNICAT

PC DATA PC DATA

Scrisoare de intentie

PC DATA PC DATA

Sancţiuni contravenţionale aplicate în perioada 24-26 octombrie 2014

PC DATA PC DATA
Sari la conținut