Comunicate de presă

Poliţiştii locali continuă campania de sancţionare a persoanelor care nu respectă normele de curăţenie

În această perioadă poliţiştii locali au intensificat acţiunile pe raza municipiului Iaşi, pentru identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă normele de curăţenie şi deversează deşeuri menajere pe domeniul public.
Astfel, la data de 14.08.2013, în jurul orelor 09:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Poitiers, au depistat 7 persoane care în timp ce se deplasau cu vehicule cu tracţiune animală deversau deşeuri menajere pe domeniul public.
Pentru faptele comise, persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi contravenţionale cu valori cuprinse între 700 şi 2.500 lei, conform Hotarârii de Consiliu Local Iaşi nr. 172/2002, pentru aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum şi în alte locuri publice a reziduurilor menajere si vegetale, a molozului şi a altor reziduuri, a bunurilor materiale de orice fel.
Menţionăm faptul că pe parcusul zilei menţionate poliţiştii locali au aplicat 23 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespetarea prevederilor legale privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi.

Informatii de interes

Bani găsiți în zona Serviciului Pașapoarte de pe b-dul Primăverii

PC DATA PC DATA

Spectacol folcloric susţinut de un poliţist local

PC DATA PC DATA

Alte persoane consumatoare de produse etnobotanice depistate de polițiștii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut