Comunicate de presă

Depistat în timp ce deversa deşeuri în zona de agrement C. A. Rosetti

La data de 13.08.2013, în jurul orelor 10:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Podu de Fier s-au sesizat cu pivire la faptul că pe spaţiul verde din zona de agrement C.A. Rosetti, a pătruns o autoutilitară din care conducătorul auto descărca deşeuri menajere şi moloz.
Având în vedere aspectele sesizate, poliţiştii locali au procedat la legitimarea făptuitorului, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte C.B. , de 32 ani, domiciliat în judeţul Iasi. Pentru fapta comisă, persoana menţionată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform Hotarârii de Consiliu Local Iaşi nr. 172/2002, cu privire la aruncarea sau depozitarea pe domeniul public, precum şi în alte locuri publice a reziduurilor menajere si vegetale, a molozului şi a altor reziduuri, a bunurilor materiale de orice fel.
Menţionăm faptul că pe parcusul zilei de ieri poliţiştii locali au aplicat 97 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 16.430 lei, dintre care 22 au fost aplicate pentru nerespetarea prevederilor legale privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi.

Informatii de interes

Minoră dată în urmărire generală identificată de către poliţişti

PC DATA PC DATA

BULETIN INFORMATIV DIN 29.10.2019

PC DATA PC DATA

Peste 2.000 de sancţiuni contravenţionale aplicate pe parcursul lunii august

PC DATA PC DATA
Sari la conținut