Comunicate de presă

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a evenimentelor religioase şi sportive din perioada următoare

Cu ocazia evenimentelor religioase ce se vor desfăşura la sfârşitul acestei săptămâni şi pe parcursul săptămânii viitoare, prilejuite de Sărbătoarea Floriilor şi Sărbătoarea Învierii Domnului, poliţiştii locali vor acţiona în zona lăcaşurilor de cult, pentru a asigura credincioşilor municipiului Iaşi un cadru specific care să respecte prescripţiile religioase de pietate.
De asemenea, la data de 29 aprilie 2013, poliţiştii locali vor acţiona cu efective mărite la stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice cu ocazia meciului de fotbal dintre C.S.M.S. Iaşi şi F.C. Braşov, ce se va desfăşura începând cu orele 21:30.
În acest sens, au fost mobilizaţi peste 80 de poliţişti locali, care vor avea în atenţie respectarea Legii nr. 10 din 2012, cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Astfel, poliţiştii locali vor lua măsuri pentru a preveni introducerea în incinta stadionului a materialelor pirotehnice, precum şi a celor contondente, care ar putea periclita buna desfăşurare a activităţilor sportive.
În plus, lucrătorii instituţiei noaste vor desfăşura activităţi de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona stadionului, a bulevardului Carol I şi străzile adiacente, pentru a preveni crearea de ambuteiaje.

Informatii de interes

Acțiuni intensificate în cartiere

PC DATA PC DATA

Acţiuni de ridicare a autovehiculelor parcate ilegal în zona centrală

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din data de 12.10.2020

PC DATA PC DATA
Sari la conținut