Comunicate de presă Video

Poliţiştii locali se implică în campania de curăţenie de primăvară

Având în vedere topirea zăpezii şi temperaturile ridicate din ultima perioadă, poliţiştii locali se implică în campania de curăţenie de primăvară prin atenţionarea şi somarea asociaţiilor de proprietari şi persoanelor fizice cu privire la obligativitatea de a dispune măsuri de salubrizare a terenurilor pe care le administrează sau deţin.
În acest sens, cu ocazia desfăşurării activităţilor specifice în cartiere, poliţiştii locali identifică locaţiile nesalubrizate şi potrivit H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi, procedează la somarea preşedinţilor asociaţiilor de proprietari ca în cel mai scurt timp să dispună măsuri de curăţare a terenurilor, trotuarelor şi parcărilor aferente imobilelor pe care le administrează. În atenţia lucrătorilor instituţiei noastre sunt şi proprietarii terenurilor virane care dacă nu vor proceda la curăţarea şi împrejmuirea acestora vor fi sancţionaţi contravenţional cu amenzi cuprinse între 360 şi 590 lei,
conform actului normativ menţionat.
De asemenea, concomitent cu aceste activităţi, poliţiştii locali împreună cu lucrătorii din cadrul S.C. Salubris S.A. acţionează pentru dezafectarea şi ridicarea cuştilor pentru câini amplasate pe domeniul public în apropierea imobilelor.

Informatii de interes

Acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Rond Agronomie

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali au continuat raziile în imobilele sociale

PC DATA PC DATA

Comunicat

PC DATA PC DATA
Sari la conținut