Comunicate de presă

Sancţionat contravenţional pentru deteriorarea afişelor electorale

Sancţionat contravenţional pentru deteriorarea afişelor electoraleLa data de 15.11.2012, în jurul orelor  06:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Piaţa Unirii, s-au sesizat cu privire la o persoana care distrugea afişele electorale amplasate pe un panou special amenajat.

Pentru fapta comisă numitul C.E, de 39 de ani, domiciliat în municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, conform Legii nr. 61/1991,rep., pentru scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora precum şi dezlipirea sau distrugerea, fără drept a reclamelor, anunţurilor şi afişelor legal expuse în locuri anume destinate.

Menţionăm faptul că panourile electorale vor rămîne în atenţia poliţiştilor locali şi persoanele care nu respectă actul normativ menţionat riscă amenzi contravenţionale cu valori cuprinse între 100 şi 500 lei.

Informatii de interes

Comunicat

Conducere

Sancţiuni contravenţionale aplicate la data de 08.12.2015

PC DATA PC DATA

Bilanțul intervențiilor polițiștilor locali în urma fenomenelor meteorologice din ziua de 06 august 2017

PC DATA PC DATA
Sari la conținut