Comunicate de presă

Sancţionat contravenţional pentru deteriorarea afişelor electorale

Sancţionat contravenţional pentru deteriorarea afişelor electoraleLa data de 15.11.2012, în jurul orelor  06:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Piaţa Unirii, s-au sesizat cu privire la o persoana care distrugea afişele electorale amplasate pe un panou special amenajat.

Pentru fapta comisă numitul C.E, de 39 de ani, domiciliat în municipiul Iaşi, a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei, conform Legii nr. 61/1991,rep., pentru scrierea sau desenarea, fără drept, pe pereţii clădirilor, pe garduri sau obiecte de folosinţă comună aflate în locuri publice, deteriorarea prin orice mijloc a acestora precum şi dezlipirea sau distrugerea, fără drept a reclamelor, anunţurilor şi afişelor legal expuse în locuri anume destinate.

Menţionăm faptul că panourile electorale vor rămîne în atenţia poliţiştilor locali şi persoanele care nu respectă actul normativ menţionat riscă amenzi contravenţionale cu valori cuprinse între 100 şi 500 lei.

Informatii de interes

Sancţiuni pentru lipirea afişelor publicitare în afara locurilor special amenajate

PC DATA PC DATA

Acţiuni pentru combaterea comerţului ilicit

PC DATA PC DATA

Sancţiuni contravenţionale aplicate în zilele de 12 și 13 decembrie 2015

PC DATA PC DATA
Sari la conținut