Comunicate de presă

Sancţiuni pentru lipirea afişelor publicitare în afara locurilor special amenajate

Pe parcursul acestei luni, poliţiştii locali au continuat acţiunile de identificare şi sancţionare a persoanelor care lipesc afişe publicitare în alte locuri decât cele special amenajate în acest scop.
Cu această ocazie, la data de 12 iunie 2013, în jurul orelor 11:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Păcurari, i-au depistat pe numiţii R.D şi C.T, de 23, respectiv 26 ani, domiciliaţi în judeţul Iaşi, în timp ce lipeau afişe publicitare pe zidurile blocurilor situate pe şoseaua Păcurari. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de 570 de lei, conform H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, privind expunerea prin lipire a afişelor sau anunţurilor publicitare în alte locuri decât panourile de afişaj.
Menţionăm faptul că de la începutul lunii iunie, conform actului normativ menţionat, 15 persoane au fost sancţionate cu amenzi cuprinse între 570 şi 1.150 lei, pentru lipirea de afişe pe pereţii clădirilor, stâlpii de iluminat, geamurile staţiilor R.A.T.P., garduri şi pe alte bunuri imobile situate pe raza municipiului Iaşi.

Informatii de interes

Persoană dispărută, identificată de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA

Minori dispăruți, găsiți de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Acțiuni intensificate în zona unităților de învățământ

PC DATA PC DATA
Sari la conținut