Comunicate de presă

Acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere

Pentru a preveni comiterea de accidente rutiere în care sunt implicaţi pietoni, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei, au intensificat acţiunile în zonele intens circulate, precum şi cele în care au avut loc evenimente rutiere.
În acest sens, în ultima săptămână, poliţiştii locali au acţionat în zona Piaţa Unirii, str. Anastasie Panu, bulevardul Socola şi zona Gării, ocazie cu care peste 60 de pietoni au fost avertizaţi cu privire la pericolele la care se expun atunci când se angajează în traversarea unei artere de circulaţie prin alte locuri decât cele permise sau nu respectată semnalul de culoare roşie al semaforului. De asemenea, lucrătorii instituţiei noastre au aplicat şi 14 sancţiuni contraveţionale, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. Menţionăm faptul că pietonii care circulă prin locuri nepermise riscă să fie sancţionaţi cu două puncte de amendă, în valoare de 150 lei, conform actului normativ menţionat.
În perioada următoare poliţiştii locali vor continua acţiunile desfăşurate pe această linie pentru a preveni accidentele rutiere cauzate de către persoanele care nu respectă semnificaţia indicatoarelor şi marcajelor rutiere.

Informatii de interes

Portmoneu pierdut pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din data de 07.05.2020

PC DATA PC DATA

Măsuri pentru menținerea unui climat normal de conviețuire socială

PC DATA PC DATA
Sari la conținut