Comunicate de presă

Acţiune în zona cluburilor situate pe bulevardul Ştefan cel Mare

La data de 21 iulie 2013, între orele 00:00–03:00, poliţiştii locali au desfăşurat o acţiune în zona cluburilor situate pe bulevardul Ştefan cel Mare în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică şi identificarea şi sancţionarea persoanelor care nu respectă normele de convieţuire socială.
Astfel, în cadrul acţiunii de prevenire, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea a peste 50 de persoane dintre care 19 au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 100 şi 1.500 lei. Aceste măsuri s-au impus ca urmare a nerespectării Legii 61/1991, privind tulburarea liniştii publice, provocare şi participare la scandal, consum de alcool în locurile publice, precum şi satisfacerea necesităţiilor fiziologice pe pereţii clădirilor din zona menţionată.
De asemenea, la ora 00:30, în zona Galeriilor Comerciale, poliţiştii locali l-au identificat şi reţinut pe numitul D.Z., de 15 ani, domiciliat în judeţul Iaşi, care figura în baza de date a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi ca fiind fugit din Complexul Servicii Sociale pentru Copii Tg. Frumos, din data de 10 iulie 2013. Minorul a fost condus şi internat la Centrul de Plasament în Regim de Urgenţă a Minorilor situat pe strada Vasile Lupu, nr. 80.

Informatii de interes

Suspecți de furturi din auto reținuți de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru menținerea curățeniei pe raza municipiului Iași

PC DATA PC DATA

BULETIN INFORMATIV DIN 04.12.2019

PC DATA PC DATA
Sari la conținut