Comunicate de presă Video

Sancţionaţi pentru lipirea afişelor publicitare în afara locurilor special amenajate

La data de 18 iulie 2013, în jurul orelor 23:45, prin sistemul de supraveghere video stradal monitorizat de către Dispeceratul poliţiei locale, a fost vizualizat momentul când două persoane lipeau afişe publicitare pe pereţii Galeriilor de Artă şi cabinele telefonice situate în zona Piaţa Unirii.
La faţa locului au fost dirajaţi poliţiştii locali care ajunşi operativ la adresa indicată au procedat la legitimarea şi sancţionarea persoanelor cu amenzi contravenţionale cuprinse între 570 şi 1.150 lei, conform H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, cu privire la expunerea prin lipire a afişelor publicitare în alte locuri decât panourile de afişaj.
Menţionăm că în urma activităţilor specifice desfăşurate pe această linie, de la începutul anului, poliţiştii locali au sancţionat contravenţional peste 50 de persoane care au fost depistate în timp ce lipeau afişe sau anunţuri publicitare pe geamurile din staţiile mijloacelor de transport public, pereţii clădirilor, stâlpii de iluminat, sau alte locuri publice.

Informatii de interes

Polițiștii locali acționează pentru depistarea persoanelor fără adăpost

PC DATA PC DATA

Depistaţi în timp ce sustrăgeau materiale feroase ce aparţin CFR-ului

PC DATA PC DATA

Minor depistat în timp ce distrugea aranjamentele florale amenajate pe domeniul public

PC DATA PC DATA
Sari la conținut