Comunicate de presă

Acţiuni pentru prevenirea accidentelor pe strada Cuza Vodă

Acţiuni pentru prevenirea accidentelor pe strada Cuza VodăÎn perioada 13-15 ianuarie 2013, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au desfăşurat acţiuni pe strada Cuza Vodă în vederea identificării conducătorilor auto, care nu respectă  semnificaţia indicatoarelor rutiere referitoare la “accesul interzis”  şi “staţionarea interzisă”.

În acest sens, în perioada de referinţă, poliţiştii locali au aplicat peste 50 de sancţiuni contravenţionale cu valori cuprinse între 140 şi 210 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice. În plus, persoanele care au încălcat prevederile legale au fost sancţionate şi cu 2-3 puncte de penalizare conform actului normativ menţionat. De asemenea, pentru a preveni producerea de accidente rutiere cu victime, ţinând cont de faptul că strada Cuza Vodă este intens circulată de către pietoni şi pentru a nu fi îngreunată circulaţia tramvaielor, poliţiştii locali vor continua acţiunile în vederea asigurării unei circulaţii în siguranţă.

În plus, având în vedere începerea unui nou semestru şcolar, poliţiştii locali vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal în apropierea unităţilor de învăţământ, intersecţii şi artere de circulaţie aglomerate.

Informatii de interes

Razie a Poliţiei Locale în imobilele primăriei

PC DATA PC DATA

Activitatea poliţiştilor locali în perioada ianuarie – aprilie 2015

PC DATA PC DATA

Sancţiuni pentru nerespectarea normelor de convieţuire socială

PC DATA PC DATA
Sari la conținut