Comunicate de presă

Poliţiştii locali vor acţiona pentru buna desfăşurarea a evenimentelor prilejuite de Ziua Unirii

Având în vedere faptul că la data de 24 ianuarie, în municipiul Iaşi se vor desfăşura o serie de manifestări omagiale, dedicate împlinirii a 154 de ani de la Unirea Principatelor Române, poliţiştii locali vor acţiona pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice, precum şi asigurarea fluenţei traficului rutier şi pietonal.
În acest sens, peste 130 de poliţişti locali au fost mobilizaţi pentru a asigura buna desfăşurarea a evenimentelor religioase şi cultural-artistice organizate cu acest prilej. Astfel, poliţiştii locali din cadrul Serviciilor de Ordine Publică vor acţiona pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică în zona Piaţa Unirii având în vedere numărul mare de persoane care sunt aşteptate să participe la manifestările programate. De asemenea, lucrătorii instituţiei noastre vor asigura buna desfăşurare a activităţilor la servirea ,, Mesei Tradiţionale,, care va avea loc pe str. Lăpuşneanu. În acelaşi context, poliţiştii locali vor asigura măsurile de ordine publică cu ocazia desfăşurării spectacolului de muzică uşoară, care va avea loc între orele 18:00-20:30, pe esplanada Palatului Culturii.
În plus, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei vor acţiona pentru fluidizarea traficului rutier şi pietonal în zona centrală, precum şi în locaţiile aglomerate unde se vor desfăşura evenimentele menţionate.

Informatii de interes

Mopedist depistat în trafic fără permis de conducere

PC DATA PC DATA

Poliţia Locală acţionează cu efective mărite la stadionul Emil Alexandrescu

PC DATA PC DATA

Activităţi desfăşurate de personalul operativ al Poliţiei Locale în Semestrul I – 2014

PC DATA PC DATA
Sari la conținut