Comunicate de presă Video

Acţiuni pentru respectarea indicatorului rutier ,,Accesul Interzis’’


Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au intensificat acţiunile pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care pătrund pe strada Cuza Vodă, ignorând semnicaţia indicatorului rutier ,,Accesul Interzis”.
Astfel, în ziua de 27 februarie 2013, între orele 17:00 – 19:00, poliţiştii locali au acţionat pe artera de circulaţie cuprinsă între staţia R.A.T.P. Tg. Cucu şi Mănăstirea Golia. Cu această ocazie, în intervalul orar menţionat, lucrătorii instituţiei noastre, au oprit în trafic 16 conducători auto care au pătruns fără drept pe strada Cuza Vodă din zona Tg. Cucu. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 150 şi 225 lei şi 2-3 puncte penalizare, conform OUG 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice.
Menţionăm faptul că aceste acţiuni vor continua şi în perioada următoare pentru a preveni comiterea de accidente în care să fie implicaţi pietoni, ţinând cont de faptul că artera de circulaţie menţionată este prevăzută cu staţii R.A.T.P., dar şi pentru a fluidiza circulaţia mijloacelor de transport public.

Informatii de interes

Depistată în flagrant de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA

Caiet de sarcini

PC DATA PC DATA

Poliția Locală Iași urează tuturor elevilor și cadrelor didactice mult succes în noul an școlar!

PC DATA PC DATA
Sari la conținut