Comunicate de presă

Acţiuni preventive în cartiere

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii locali au intensificat acţiunile în cartierele din municipiulul Iaşi în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică şi respectarea normelor de convieţuire socială.
Astfel, în perioada 7-9 iunie 2013, în cadrul acţiunilor de prevenire, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea a peste 500 de persoane şi aplicat 244 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 38.415 lei.
Dintre acestea, conform Legii 61/1991, au fost aplicate 74 de amenzi cu valori cuprinse între 100 şi 1.500 lei, persoanelor care tulburau liniştea publică, provocau scandal, adresau injurii, ori consumau băuturi alcoolice la scările de bloc, parcuri, esplanade şi alte locuri publice.
În atenţia poliţiştilor locali a fost şi respectarea prevederilor H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi, ocazie cu care 47 de persoane au fost sancţionate contravenţional.
De asemenea, lucrătorii instituţiei noastre au acţionat în vederea combaterii comerţului ilicit fiind aplicate 31 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor legale privind comerţul stradal.
În plus, lucrătorii instituţiei noastre au asigurat buna desfăşurare şi fluidizare a traficului rutier şi pietonal la evenimentele cultural-artistice şi religioase care s-au desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute.

Informatii de interes

Tineri depistați în timp ce distrugeau mobilierul stradal

PC DATA PC DATA

Bunurile care pot fi valorificate se sustrag şi pe timpul zilei

pol41ti*&

BULETIN INFORMATIV DIN 16 MARTIE 2020

PC DATA PC DATA
Sari la conținut