Comunicate de presă

Activităţi multiple pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică

Pe parcursul zilei de 02 iulie 2013, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică şi menţinerea curăţeniei pe străzile din municipiul Iaşi.

Astfel, în jurul orelor 10:00, patrula mixtă formată dintr-un poliţist local şi un agent din cadrul Secţiei a IV-a Poliţie, în timp ce executa serviciul de siguranţă publică în zona Podului Sf. Ioan, i-a depistat pe numiţii B.T., de 23 ani si B.C., de 21ani, domiciliaţi în judeţul Iaşi în timp ce sustrăgeau coli de tablă de pe magistrala de agent termic amplasată în lungul drumului Iaşi –Tomeşti. Persoanele au fost conduse la Secţia a IV-a Politie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.
De asemenea, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Nicolina, în jurul orelor 11:00, l-au depistat pe numitul V.D., de 30 ani, domiciliat în judeţul Iaşi, în timp ce arunca moloz pe domeniul public, situat pe strada Libertăţii. Pentru fapta comisă, persoana menţionată a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 700 lei, conform H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, privind aruncarea sau depozitarea pe domeniul public a reziduurilor menajere şi vegetale, a molozului şi a altor reziduuri.
În acelaşi context, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Podu Roş, în jurul orelor 09:30, l-au depistat pe numitul I.S. de 32 ani, în timp ce depozita materiale de construcţii pe spaţiul verde. Persoana în cauză a fost sancţionată cu amendă contravenţională în valoare de 360 lei, conform H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, privind depozitarea de materiale, ambalaje, mărfuri pe arterele de circulaţie, trotuare, spaţii verzi, parcuri şi alte locuri publice.

Informatii de interes

Desfăşura activităţi de taximetrie fără a deţine permis de conducere

PC DATA PC DATA

Telefon mobil găsit și returnat proprietarului de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru respectarea normelor de curățenie și a normelor de conviețuire socială

PC DATA PC DATA
Sari la conținut