Comunicate de presă

Agresor reţinut de către poliţistii locali

Agresor reţinut de către poliţistii localiLa data de 07 noiembrie 2012, în jurul orelor 14:30, în zona Podu Roş, un poliţist local care se deplasa spre domiciliu cu un mijloc de transport în comun,  a  intervenit şi imobilizat un tânăr tulburent  care a agresat fizic o persoană vârstnică, prin lovire cu pumnii în zona capului.

La faţa locului a fost dirijat un echipaj al poliţiei locale care a preluat agresorul  ocazie cu care s-a constatat faptul că se numeşte G.P. de 21 ani, domiciliat în judeţul Iaşi. Pentru fapta comisă persoana menţionată a fost sancţionată cu amendă contravenţională conform Legii 61/1991, republicată, pentru provocare şi participare la scandal şi condusă la Secţia a VI-a Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurile legale ce se impun în acest caz. De asemenea, având în vedere faptul că partea vătămată prezenta leziuni deschise în zona capului, a fost condusă la Spitalul Sfântul Spiridon pentru primirea de îngrijiri medicale, urmând ca în funcţie de  numărul de zile de îngrijiri medicale să depună plângere penală asupra agresorului la Secţia de Poliţie competentă.

De asemenea, la aceeaşi dată, în jurul orelor 11: 30, poliţiştii locali au procedat la reţinerea numitei M.S. de 36 ani, domiciliată în judeţul Iaşi care provoca scandal în apropierea Spitalului Sfântul Spiridon. Având în vedere faptul că persoana prezenta tulburări psihice a fost condusă şi internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola.

Informatii de interes

BULETIN INFORMATIV DIN 27.09.2019

PC DATA PC DATA

Activități multiple desfășurate de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali continuă acţiunile de depistare a persoanelor care comercializează ţigarete

PC DATA PC DATA
Sari la conținut