Comunicate de presă

Bunurile care pot fi valorificate se sustrag şi pe timpul zilei

Bunurile care pot fi valorificate se sustrag şi pe timpul zileiLa data de 05 noiembrie 2012, în jurul orelor 17:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Chimiei, s-au sesizat cu privire la faptul că trei persoane transportau cu ajutorul unui cărucior mai multe valuri de tablă.

Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea bărbaţilor ocazie cu care a reieşit faptul că se numesc M. B., de 34 ani, M. C., de 22 ani şi  M.B., de 34 ani şi sunt domiciliaţi în judeţul Iaşi. În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii instituţie noastre, persoanele menţionate au declarat că au sustras bunurile de la o conductă ce se se află în administrarea CET-ului, situată pe bulevardul Metalurgiei, urmând a fi valorificate la un centru de colectare a fierului vechi.

Având în vedere aspectele constatate, persoanele au fost conduse la Secţia a IV-a Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.


Informatii de interes

Polițiștii locali au procedat la ridicarea unui bun care face obiectul unui dosar penal de furt din auto

PC DATA PC DATA

Sancţionaţi pentru consum de alcool şi tulburarea liniştii publice publice

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din data de 18.06.2020

PC DATA PC DATA
Sari la conținut