Comunicate de presă

Campanie de identificare a problemelor privind semnalizarea rutieră

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei împreună cu reprezentanţi ai Biroului Străzi Municipale din cadrul Direcţiei Tehnice au demarat o companie de identificare a problemelor privind semnalizarea rutieră pe străzile din oraş.
În acest sens, în prima etapă, se acţionează pe arterele de circulaţie reabilitate pentru identificarea indicatoarelor şi marcajelor rutiere ce trebuie actualizate întrucât nu mai corespund situaţiei din traffic, precum şi necesitatea de a fi amplasate altele noi pentru a asigura fluenţa traficului. Rezultatele obţinute vor fi centralizate şi înaintate către Comisia Municipală de Circulaţie pentru a dispune măsurile ce se impun în aceste situaţii.
De asemenea, în ultima săptămână, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au continuat activităţile pe linia identificării şi ridicării autoturismelor abandonate pe străzile din municipiul Iaşi. Cu această ocazie, poliţiştii locali au identificat 12 autoturime abandonate cărora li s-au aplicat somaţii de înştiinţare pentru a fi eliberate locurile de parcare. În acest context, în urma procedurilor legale au fost ridicate de pe domeniul public 7 autovehicule abandonate pe bulevardul Dacia, bulevardul Poitiers, str. Zorilor, al. Rozelor şi str. Moldovei.

Informatii de interes

Comunicat

PC DATA PC DATA

Persoană condusă la Spitalul Universitar de Psihiatrie ,,Socola” Iași

PC DATA PC DATA

Rezultatele probei sportive desfășurată în data de 06.09.2018, în vederea ocupării a 18 posturi de paznic – personal contractual

PC DATA PC DATA
Sari la conținut