Comunicate de presă

Conducător auto depistat sub influenţa băuturilor alcoolice

La data de 12 iulie 2013, în jurul orelor 10:30, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei care executau serviciul în zona străzii Anastasie Panu, s-au sesizat cu privire la faptul că pe strada Palat s-a produs un accident rutier. Poliţiştii locali s-au deplasat operativ la locul incidentului moment în care unul dintre conducătorii auto a părăsit în grabă locaţia la volanul autoturismului. Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la urmărirea acestuia fiind oprit în zona pasajului de la Hala Centrală şi în urma legitimării a reieşit faptul că se numeşte A. D., de 48 ani, domiciliat în judeţul Iaşi.
Ţinând cont de faptul că persoana menţionată emana halena alcoolică la faţa locului a fost solicitat un echipaj din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere, ocazie cu care în urma testării cu aparatul Drager a fost indicată o concentratie de 1,25 mg alcool în aerul expirat.
Cazul a fost preluat de lucrătorii din cadrul Biroului Poliţiei Rutiere pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Informatii de interes

Depistat în trafic cu permisul de conducere suspendat

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru menținerea curățeniei pe străzile din municipiul Iași

PC DATA PC DATA

Acţiuni intensificate în cartiere

PC DATA PC DATA
Sari la conținut