Comunicate de presă

Acţiuni preventive în cartiere

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii locali au desfăşurat acţiuni preventive în cartierele din municipiulul Iaşi în vederea asigurării unui climat de siguranţă publică şi respectarea normelor de convieţuire socială.
Astfel, în perioada 09-11 august 2013, în cadrul acţiunilor desfăşurate, lucrătorii instituţiei noastre au avut în atenţie locaţiile unde sunt indicii şi sesizări cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice, consum de alcool şi nerespectarea normelor de curăţenie. De asemenea, poliţiştii locali au acţionat în zona esplanadelor, parcurilor, scărilor de bloc şi zonele de agrement.Cu această ocazie, poliţiştii locali au procedat la legitimarea a peste 550 de persoane şi aplicat 205 de sancţiuni contravenţionale cu o valoare totală de 30.535lei.
Dintre acestea, 60 de amenzi cu valori cuprinse între 100 şi 1.500 lei, au fost aplicate conform Legii 61/1991, privind sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.
În atenţia poliţiştilor locali a fost şi respectarea prevederilor H.C.L.M. Iaşi, nr. 172/2002, privind gospodărirea şi menţinerea curăţeniei în municipiul Iaşi, ocazie cu care 45 de persoane au fost sancţionate contravenţional.

Informatii de interes

Acţiuni preventive în cartiere

PC DATA PC DATA

Depistați în flagrant în timp ce încercau să sustragă diferite bunuri din fostul sediul D.A.P.P.P. Iași

PC DATA PC DATA

800 de țigarete ridicate în vederea confiscării

PC DATA PC DATA
Sari la conținut