Comunicate de presă

Depistaţi în timp ce încercau să sustragă 700 de kg de materiale feroase

La data de 15 mai 2013, în jurul orelor 03:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona bulevardului Poitiers s-au sesizat cu privire la un grup de persoane care transportau materiale feroase peste calea ferată situată în apropiere de S.C. Nicolina S.A.
Ţinând cont de faptul că la vederea poliţiştilor locali persoanele au părăsit în alergare zona, lucrătorii instituţiei noastre au procedat la urmărirea lor şi la scurt timp l-au reţinut pe numitul F. T., de 24 ani, domiciliat în municipiul Iaşi, care prezenta urme de la manipulare a materialului feros. În urma verificărilor efectuate în locaţia unde au fost abandonate bunurile, au fost găsite aproximativ 700 de kg de deşeuri feroase (ţevi, porţiuni de profile, panouri electrice, cilindru hidraulic, etc.) provenite de la o clădire ce aparţine S.C. Nicolina S.A.
Având în vedere aspectele constatate, persoana a fost condusă la Secţia a V-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Informatii de interes

Comunicat

PC DATA PC DATA

Sancţionaţi pentru depozitarea molozului pe domeniul public

PC DATA PC DATA

Hoț de biciclete identificat de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut