Comunicate de presă

Felicitaţi de Ziua Poliţiei Locale

Ziua de 21 mai a Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena a fost desemnată şi Ziua Poliţiei Locale, ocazie cu care poliţiştii locali din toată ţară au participat la competiţii sportive de tir, şah şi tenis de masă pentru a marca această sărbătoare.
Astfel, la sediul instituţiei într-un cadru festiv, vor fi felicitaţi cei mai merituoşi poliţişti locali care s-au evidenţiat în competiţiile sportive desfăşurate cu prilejul acestui eveniment.
În acest context de sărbătoare, în centrul atenţiei vor fi lucrătorii instituţiei noastre care ne-au reprezentat cu succes, ocupând locul III, la faza naţională a concursului de tir şi tenis de masă, desfăşurată la Sibiu în organizarea Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali.
De asemenea, vor fi premiaţi şi poliţiştii locali care pe parcursul săptămânii trecute, si-au dovedit abilităţile sportive la atletism şi fotbal, competiţii care au s-au bucurat de o largă participare a lucrătorilor instituţiei noastre.
Cu acest prilej, conducerea instituţiei urează tuturor poliţiştilor locali, precum şi celor care sărbătoresc ziua numelui ,,La Mulţi Ani”!

Informatii de interes

Sancţiuni contravenţionale aplicate la data de 31 iulie 2014

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din data de 25.05.2020

PC DATA PC DATA

Poliția Locală Iași, gazdă pentru copii cu ocazia săptămânii “Şcoala Altfel’’

PC DATA PC DATA
Sari la conținut