Comunicate de presă

La Iaşi, trecerea în noul an s-a făcut fără incidente deosebite

În ultima zi a anului 2012 şi primele două zile din anul 2013, poliţiştii locali au acţionat pentru asigurarea unui climat de linişte publică pe raza municipiului Iaşi, în zona centrală, cartiere cât şi în zona lăcaşurilor de cult.

Cu această ocazie, în atenţia lucrătorilor instituţiei noastre a fost identificarea persoanelor şi a grupurilor de tineri care nu au respectat normele de convieţuire socială sau provocau scandal în locurile publice. În acest sens, în perioada de referinţă, poliţiştii locali au procedat la legitimarea a peste 150 de persoane, dintre care 23 au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare de peste 5.400 lei. Majoritatea amenzilor aplicate au avut valori cuprinse între 200 şi 1.000 lei, conform Legii nr. 61/1991, rep., pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice, precum şi provocare ori participare la scandal.

De asemenea, pentru a preveni comiterea de furturi sau distrugeri, în perioada menţionată, poliţiştii locali au procedat la verificarea şi instruirea agenţilor de pază cu privire la măsurile ce trebuie dispuse, conform Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor şi a bunurilor.

Informatii de interes

70 de pachete de țigarete ridicate în vederea confiscării de la Piața Nicolina

PC DATA PC DATA

COMUNICAT

PC DATA PC DATA

Buletin informativ din 11.03.2020

PC DATA PC DATA
Sari la conținut