Comunicate de presă

Poliţiştii locali sunt alături de ieşenii care petrec Revelionul 2013 în aer liber

În ultimele zile din acest an şi începutul anului 2013, poliţiştii locali vor acţiona cu efective mărite pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi buna desfăşurare a evenimentelor artistice organizate de către Primăria Municipiului Iaşi, în noapte dintre ani.

În acest sens, cu ocazia desfăşurării revelionului în aer liber, peste 100 de poliţişti locali au fost mobilizaţi pentru a preveni comiterea de fapte antisociale şi îndepărtarea scandalagiilor dintre persoanele prezente în Piaţa Palatului. În plus, având în vedere numărul mare de persoane care se aşteaptă să fie prezente la acest eveniment, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei vor asigura fluidizarea traficului rutier şi pietonal în zona centrală a oraşului. De asemenea, în primele zile din anul 2013, aproximativ 100 de poliţişti locali vor acţiona pe  străzile şi aleile dintre blocuri, parcări, precum şi în imediata apropiere a cluburilor pentru a asigurarea ordinii şi liniştii publice, precum şi identificarea grupurilor de tineri, care pe fondul consumului de băuturi alcoolice sunt predispuse la provocarea de scandal sau distrugeri.

Cu gândul că  trecerea dintre ani va fi sărbătorită în linişte alături de cei dragi, Poliţia Locală Iaşi vă urează un An Nou Fericit !

 

Informatii de interes

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a evenimentelor religioase

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a evenimentelor religioase

PC DATA PC DATA

Polițiștii locali continuă acțiunile de depistare a hoților din buzunare

PC DATA PC DATA
Sari la conținut