Comunicate de presă

Urmărit general identificat şi reţinut de către poliţiştii locali

Urmărit general identificat şi reţinut de către poliţiştii localiLa data de 05 ianuarie 2013,  în jurul orelor 11:00, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona cartierului Bularga s-au sesizat cu privire la o persoană care nu îşi justifica prezenţa în apropierea magazinelor alimentare situate pe strada Bucium.

Poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte  A. D., de 37 ani, domiciliată în judeţul Bacău, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta figurează ca fiind dată în urmărire generală de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Persoana menţionată a fost condusă la Secţia a III-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

De asemenea, în urma activităţilor specifice desfăşurate de către lucrătorii instituţiei noastre pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică în municipiul Iaşi, în perioada 04-06 ianuarie 2013 au  fost legitimate peste 250 de persoane şi  aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale în valoare 18.600 lei.

Informatii de interes

Persoane depistate în timp ce sustrageau materiale feroase

PC DATA PC DATA

Sancţiuni pentru comerţ ilicit cu ţigarete

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a evenimentelor ce se vor desfşura în perioada următoare

PC DATA PC DATA
Sari la conținut