Comunicate de presă

Poliţia Locală acţionează cu efective mărite la stadionul Emil Alexandrescu

Mâine, 30 mai 2013, începând cu orele 18:00, poliţiştii locali vor acţiona cu efective mărite la stadionul “Emil Alexandrescu” din Copou, pentru asigurarea unui climat de ordine şi linişte publică cu ocazia desfăşurării meciului de fotbal dintre C.S.M.S. Iaşi şi F.C. Sporting Vaslui, din etapa a XXXIV -a a Ligii I de fotbal.
În acest sens, au fost mobilizaţi peste 80 de poliţişti locali care vor avea în atenţie respectarea Legii nr. 10 din 2012, cu privire la prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Astfel, poliţiştii locali vor lua măsuri pentru a preveni introducerea în incinta stadionului a materialelor pirotehnice, precum şi a celor contondente, care ar putea periclita buna desfăşurare a activităţilor sportive.
De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei vor desfăşura activităţi de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona stadionului, a bulevardului Carol I şi străzile adiacente, pentru a preveni crearea de ambuteiaje

Informatii de interes

Comunicat

PC DATA PC DATA

Conducător auto sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere anulat, depistat de polițiștii locali

PC DATA PC DATA

Sancţiuni contravenţionale aplicate în perioada 08-10 ianuarie 2016

PC DATA PC DATA
Sari la conținut