Comunicate de presă

Poliţia Locală Iaşi este gazda fazei regionale a competiţiilor sportive prilejuite de Ziua Poliţiei Locale din 21 mai

În data de 19 aprilie 2013, Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali organizează competiţii sportive individuale şi pe echipe la următoarele discipline sportive: şah (individual), tenis de masă (individual şi echipe) şi tir (individual şi echipe), unde vor participa căştigătorii fazelor locale din judeţele Brăila, Bacău, Galaţi, Suceava şi Iaşi.
Astfel, începând cu orele 09.00, la sediul Poliţiei Locale Iaşi, din str. Bucium, nr. 30, se va desfăşura competiţia la şah, iar la Complexul Sportiv “Emil Alexandrescu”, poliţiştii locali vor disputa meciurile la tenis de masă.
Poligonul Automatizat “Şorogari”, la aceeaşi oră, va găzdui competiţia de tir pentru personalul de execuţie şi cel cu funcţii de conducere, care va participa în secţiuni separate.
In funcţie de rezultatele obţinute, meritele celor mai performanţi vor fi răsplătite cu diplome, medalii şi premii într-un cadru festiv, ce va avea loc la sediul Poliţiei Locale Iaşi la orele 12.00.
Câştigătorii locurilor I ai fazei regionale Moldova vor participa la faza naţională care se va desfăşura la Sibiu, în perioada 16-18 mai 2013.

Informatii de interes

Buletin informativ din data de 16.07.2020

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali au restituit unei persoane geanta uitată pe o bancă

PC DATA PC DATA

Poliţiştii locali mobilizaţi pentru buna desfăşurare a serviciilor religioase din acest week-end

PC DATA PC DATA
Sari la conținut