Comunicate de presă

Poliţiştii locali au continuat raziile în imobilele primăriei

În această dimineaţă, între orele 07:00 şi 08:30, poliţiştii locali au continuat acţiunile în imobilele primăriei, în vederea identificării persoanelor care locuiesc fără forme legale, precum şi cele care nu respectă normele de curăţenie şi convieţuire socială.
Cu acest prilej, poliţiştii locali au procedat la verificarea spaţiilor de locuit, de la imobilul situat pe strada Păcurari nr. 29, ocazie cu care au fost legitimate 25 de persoane şi aplicate 11 sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 3.600 lei. Dintre acestea, 6 amenzi cu valori cuprinse între 570 şi 1.150 lei, au fost conform H.C.L.M. Iaşi nr. 172/2002, mod., cu privire la nerespectarea normelor de curăţenie şi ocuparea fără forme legale a spaţiilor cu destinaţia de locuinţă din fondul locativ de stat sau din patrimoniul Consiliului Local. De asemenea, în urma verificărilor documentelor s-a constatat faptul că 5 persoane au actele de identitate expirate, fapt pentru care fost sancţionate contravenţional cu amenzi cuprinse între 40 şi 80 lei, conform O.G. 97/2005, privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, fiind somate ca în cel mai scurt timp să intre în legalitate.
Având în vedere aspectele constatate, acţiunile la imobilele sociale vor continua periodic la toate clădirile administrate de către Direcţia de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat.

Informatii de interes

Sancţionaţi pentru distrugerea aranjamentelor florale

PC DATA PC DATA

Sancţiuni contravenţionale aplicate în perioada 29-31 ianuarie 2016

PC DATA PC DATA

Comunicat

PC DATA PC DATA
Sari la conținut