Comunicate de presă

Poliţiştii locali au intensificat campania de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public

În această perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au intensificat activităţile pe linia identificării şi ridicării autoturismelor abandonate precum şi cele expuse spre vânzare pe străzile din municipiul Iaşi.
Astfel, în ultima săptămână, poliţiştii locali au identificate 12 autoturime abandonate si în urma procedurilor legale, 4 au fost ridicate de pe arterele de circulaţie, intersecţii ori din parcări, deoarece îngreunau traficul rutier sau ocupau în mod nejustificat un loc de parcare. În acelaşi context, potrivit. H.C.L.M. Iaşi nr.365/2006, poliţiştii locali au dispus şi ridicarea a 3 autovehicule expuse spre vânzare pe domeniul public. Precizăm faptul că persoanele care doresc să-şi înstrăineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul târgurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private.
De asemenea, pe parcursul anului 2012, de pe străzile şi parcările din oraş au fost ridicate peste 100 de autovehicule abandonate sau fără stăpân.

Informatii de interes

Polițist local accidentat în timpul exercitării atribuțiilor de serviciu

PC DATA PC DATA

Acţiune în vederea asigurării unui comerţ legal în Piaţa Agroalimentară Nicolina

PC DATA PC DATA

Acţiuni pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică

PC DATA PC DATA
Sari la conținut