Comunicate de presă Video

Poliţiştii locali continuă campania de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public


În această perioadă, poliţiştii locali din cadrul Serviciului Siguranţa Circulaţiei au intensificat activităţile pe linia identificării şi ridicării autoturismelor abandonate, precum şi cele expuse spre vânzare pe domeniul public al municipiului Iaşi.
Astfel, în atenţia poliţiştilor locali, sunt peste 80 de autovehicule abandonate pe arterele de circulaţie, intersecţii ori în parcări, fapt ce îngreunează traficul rutier sau ocupă un loc de parcare. Acestea, în urma procedurilor legale, vor fi ridicate de pe domeniul public. În acest context, menţionăm faptul că de la începutul anului au fost ridicate de pe domeniul public peste 30 de autoturisme abandonate.
De asemenea, potrivit H.C.L.M. Iaşi nr. 365/2006, poliţiştii locali au aplicat 59 de sancţiuni contravenţionale cu valori cuprinse între 2.000 şi 2.500 pentru expunerea spre vânzare a autovehiculelor pe domeniul public. Precizăm faptul că persoanele care doresc să-şi înstrăineze autovehiculele o pot face doar prin intermediul târgurilor auto, a showroom-urilor sau expunerea pe terenurile private.

Informatii de interes

Conducător auto depistat sub influenţa băuturilor alcoolice

PC DATA PC DATA

Depistat cu petarde în Piaţa Agroalimentară Alexandru cel Bun

PC DATA PC DATA

Acțiuni pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona Rond Agronomie

PC DATA PC DATA
Sari la conținut