Comunicate de presă

Poliţiştii locali ieşeni, felicitaţi pentru profesionalism

Având în vedere numeroasele evenimente cultural-artistice, religioase şi sportive oraganizate de către primăria municipilui Iaşi, cu prilejul Sărbătorilor Iaşului şi a Haramului Sfintei Cuvioase Parascheva, poliţiştii locali împreună cu alte structuri de ordine publică au acţionat pentru asigurarea unui climat de siguranţă publică şi buna desfăşurare a evenimentelor care au avut loc în oraşul nostru.
Cu această ocazie, ţinând cont de faptul că,  în urma misiunilor specifice executate, a fost menţinut un climat de siguranţă şi normalitate pentru toţi cetăţenii prezenţi în municipiul Iaşi,  Gruparea de Jandarmi Mobilă ,, Alexandru cel Bun’’ Bacău şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Iaşi au înaintat către instituţia noastră scrisori de mulţumire pentru buna colaborare. În acelaşi context, au fost formulate şi aprecieri cu privire la profesionalismul şi responsabilitatea de care poliţiştii locali au dat dovadă.
De asemenea, Federaţia Naţională a Poliţiştilor Locali a transmis sincere felicitări şi mulţumiri pentru ospitalitate şi modul în care la Iaşi, în perioada 26-27 octombrie, a fost organizată şedinţa Adunării Generale a F.N.P.L…Informatii de interes

Depistaţi în flagrant când sustrăgeau bunuri dintr-o societate comecială

pol41ti*&

Polițiștii locali continuă acțiunile de depistare a persoanelor fără adăpost

PC DATA PC DATA

Fals controlor R.A.T.P. reţinut de către poliţiştii locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut