Comunicate de presă

Altercaţie aplanată de către poliţişti

La data de 09 iulie 2013, în jurul orelor 07:00, patrula mixtă formată dintr-un poliţist local şi un agent din cadrul Secţiei a V-a Poliţie care executau serviciul de siguanţă publică în zona Pieţei Agroalimentare Nicolina s-au sesizat cu privire la faptul că din parcarea pieţei se auzeau ţipete.
Poliţiştii s-au deplasat operativ la locaţia menţionată, ocazie cu care au aplanat un conflict spontan la care au paticipat două persoane. În urma verificările efectuate, numitul S.G. de 38 ani, domiciliat în judeţul Iaşi a declarat faptul că a fost agresat cu un cuţit de către numitul G.A., de 55 ani, domiciliat în judeţul Iaşi, fapt ce i-a provocat o plagă la nivelul feţei.
Cadrele de poliţie au continuat cercetările şi în urma verificărilor efectuate în interiorul autoturismului condus de numitul G.A. a fost găsit un cuţit despre care partea vătămată şi martorii prezenţi la faţa locului au declarat că a fost folosit în altercaţie.
Având în vedere aspectele constatate, persoanele au fost conduse la Secţia a V-a Poliţie pentru continuarea cercetărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

Informatii de interes

Polițiștii locali continuă activitățile educativ-preventive pentru siguranța elevilor

PC DATA PC DATA

Activități educativ-preventive, desfășurate de către polițiștii locali

PC DATA PC DATA

În atenția conducătorilor auto care își parchează autoturismele pe șoseaua și strada Nicolina

PC DATA PC DATA
Sari la conținut