Comunicate de presă

Poliţiştii locali au identificat şi reţinut încă o persoană dată în urmărire generală

Poliţiştii locali au identificat şi reţinut încă o persoană dată în urmărire generalăLa data de 09 ianuarie 2013,  în jurul orelor 08:30, poliţiştii locali care executau serviciul de menţinere a ordinii şi liniştii publice în zona Pieţei Agroalimentare  CUG s-au sesizat cu privire la  un bărbat care avea semnalmentele unei persoane dată în urmărire generală de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi.

Poliţiştii locali au procedat la legitimarea persoanei, ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte  C. T., de 31 ani, domiciliată în judeţul Iaşi,  iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că aceasta  este căutată pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie. Persoana menţionată a fost condusă la Secţia a VI-a Poliţie pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.

De asemenea,  la aceeaşi dată, în jurul orelor 23:30, poliţiştii locali care executau serviciul de siguranţă publică în zona bulevardului Nicolae Iorga  s-au sesizat cu privire la faptul că vis-à-vis de Piaţa Agroalimentară Nicolina  se afla o bătrână care nu îşi justifica prezenţa pe stradă la ora menţionată. Lucrătorii instituţiei noastre au procedat la legitimarea acesteia ocazie cu care a reieşit faptul că se numeşte G.P., de 82, domiciliată în municipiul Iaşi şi în urma verificărilor s-a constatat faptul că persoana în cauză figura în baza de date a Secţiei a II-a Poliţie ca fiind dispărută de la domiciliu. Poliţiştii locali au condus persoana la domiciliu şi încredinţată familiei.

Informatii de interes

Sancțiuni contravenționale aplicate de către polițiștii locali în zona Rond Agronomie

PC DATA PC DATA

Sinucidere întreruptă de către poliţişti

PC DATA PC DATA

Ordinea şi liniştea publică în atenţia poliţiştilor locali

PC DATA PC DATA
Sari la conținut